Artykuły

14 lutego 2016

Wpis sugerowany datą z życzeniami jak największej ilości takich dni

Leśmian Bolesław W malinowym chruśniaku W malinowym chruśniaku, przed ciekawych wzrokiem Zapodziani po głowy, przez długie godziny Zrywaliśmy przybyłe tej nocy maliny. Palce miałaś na oślep […]
6 lutego 2016

Dom w Polskiej Wsi

„Budynek, który stanął przed moimi oczami, był okazały i piękny. Najbardziej podobały mi się schody i całe wejście. Przed domem niewielkie, dobrze utrzymane trawniki z małymi […]
2 lutego 2016

Anna Suzani Studio

Nie wiem, kiedy dokładnie poznałem stronę www.annasuzanistudio.pl, na pewno trafiłem na nią przez facebook. Pamiętam, że na fan page’u Anna Suzani Studio  udostępnione było zdjęcie fotela. […]
31 stycznia 2016

Rolnictwo w oczach Wojciecha Jóźwiaka

Jak już kiedyś wspominałem, prezydent powołał Narodową Radę Rozwoju, stanowiącą zespół doradczo-konsultacyjny. Sekcji zajmującej się wsią i rolnictwem, przewodniczy dr Barbara Fedyszak-Radziejowska. Ponadto w skład sekcji […]
23 stycznia 2016

Być na peryferiach

Polska to peryferie – stwierdza z grubej rury Jarosław Tomasiewicz w „Nowych peryferiach”. Tak, Tomasiewicz ma rację, peryferie są ruchome i wielopłaszczyznowe. Na jednej płaszczyźnie możemy […]
8 stycznia 2016

Z mieszczucha stał się chłopakiem ze wsi

Kolejny raz oddałem głos komuś innemu. Tym razem z identyczną prośbą, jak w przypadku Olgi, zwróciłem się do Tomka, znajomego, z którym dzielę dolę studenta studiów […]
promujbloga.pl

Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się więcej jak je wyłączyć.

Ustawienia plików cookie w tej witrynie są ustawione na "allow cookies", aby zapewnić Ci najlepsze możliwości przeglądania. Jeśli kontynuujesz korzystanie z tej witryny bez zmiany ustawień plików cookie lub klikniesz przycisk "Akceptuj" poniżej, zgadzasz się na to.

Anulować